Еве ги листите на најдобрите зделки на Steam и Epic Games Store за Black Friday

Black Friday

Black Friday пристигна а со него и очекуваните попусти. Тимот на „Гејмер“ ви состави две листи, од кои едната за најдобрите зделки на игри на Steam, а другата за најдобрите зделки кои ќе ги најдете на Epic Games Store. Се надеваме дека ќе си ја начекате вашата омилена игра на добра понуда.

Најдобрите зделки за Steam за Black Friday

Најдобрите зделки на Epic Games Store за Black Friday

Листата на Epic Games Store е значително помала, но има доста интересен избор.

Следете не за најдобрите зделки кои ќе почнат од понеделник (Cyber Monday).