FIFA 2021 направи огромни промени во Career Mode

FIFA

Иако тие досега скриваа што ќе сменат во нивниот Career Mode, ЕА потврди дека овој режим ќе го добие својот најголем апдејт досега! Со тоа ни пристигна нов трејлер!
Во последните години, FIFA заедницата верува дека ЕА не прави речиси ништо кога станува збор за офлајн верзијата на играта и дека тие ги вложиле сите свои напори во Ultimate Team. После многу критики, Electronic Arts конечно реши да се посвети на другите делови од својата игра.

Говорејќи за Goal.com, Потпретседателот на ЕА, Ник Влодика рече: „Career Mode е многу важен за нас оваа година. Ова е најголемата инвестиција што сме направиле досега, за да можеме да го направиме како што сакаат нашите фанови “.

Веднаш на почетокот на трејлерот, гледаме дека Visual Sim е вратен. Оваа опција ви овозможува да изберете одредена минута во натпреварот кога сакате да ја преземете контролата врз вашиот тим и да влезете во натпреварот.

Како голема промена, ЕА најави нов и подобар систем кога станува збор за трансфери на играчи. Пореален систем исто така добива развој на играчи и сега ќе имате многу поголемо влијание кога станува збор за истиот. Можете да најдете детален список на сите промени на официјалната страна на ЕА.

Кога вашите играчи се премногу уморни поради голем број натпревари, можете да ја изберете опцијата кога сакате тие да го пропуштат тренингот и кога да тренираат. Понеделник затоа може да биде идеален ден за физичко тренирање, додека најдобро е да ги искористите слободните денови за да го подобрите нивниот морал.

Новата FIFA излага на 6 октомври, а можете да направите на преднарачка на страната ЕА овде.