Immortal Treasure II е тука и со себе носи ретки сетови на Jakiro, Witch Doctor, Slardar и Ursa

Immortal Treasure II

Dota 2 фановите можат да очекуваат зголемување на наградниот фонд за International 10, затоа што Valve само го пушти Immortal Treasure II на сите сопственици на Battle Pass.

Immortal Treasure содржи immortals сетови за Sven, Magnus, Slardar, Troll Warlord, Witch Doctor, Silencer, Jakiro и Ursa. Можеме да видеме дека Jakiro е rare immortal додека Ursa е ultra rare. Witch Doctor и Slardar се во варијантата gold, како very rare immortals.

Ultra rare серија за Ursa го прави да изгледа како Alchemist. Тој има младенче на грб, и веројатно ќе ја користи реченицата „за младенчињата“. Можеби звучи смешно но сетот изгледа премногу добро.

Како и повеќето богатства, и Immortal Treasure II исто така го користи системот за псевдо рандомизација, што значи дека вашата шанса за отклучување на една од поретките работи ќе се зголеми со секој неуспешен обид да добите поредок сет.

За жал мора да напредувате во Battle Pass или да купувате повеќе нивоа за да отклучите повеќе Immortal Treasures.