Најдобрите Black Friday зделки за гејминг слушалки и монитори во Македонија

Black Friday слушалки

Black Friday еуфоријата ја зафати и Македонија, а редакцијата на gamer.mk реши да ги издвои најдобрите понуди за овој викенд, секако, оние кои се однесуваат на гејмерска опрема и додатоци. Во овој Black Friday серијал го откриваме она што според нас се најдобрите зделки за гејминг опрема кои ги нудат нашите најголеми и најпознати специјализирани трговски ланци и продавници кога станува збор за гејминг мауси, тастатури, монитори, столчиња, слушалки и игри.

Во вториот дел од серијалот фокусот го ставаме на гејминг слушалки и монитори. Напоменуваме, во прилог ги издвојуваме најдобрите зделки, а не оние со најголем попуст, најевтини или најскапи, туку сеопфатно best buy понуди кои нашите продавници ги нудат за своите клиенти во моментов.

(Со самиот клик на секое од имињата во прилог ќе ви се отвори нов таб каде ќе добиете пристап до самиот производ.)

Најдобри Black Friday зделки за гејминг слушалки:

1. Logitech G432 7.1 Gaming Headset 4,190 ден – Галерија

2. Razer Electra V2 Gaming Headset 3,490 ден – Галерија

3. SteelSeries Arctis Pro Hi-Res DTS Headphone 10,990 ден – Anhoch

4. SteelSeries Arctis 3 (New Edition) 7.1 6,690 ден – Anhoch

5. Razer Kraken 7.1 Gaming Green 3,750 ден – Anhoch

Најдобри Black Friday зделки за монитори:

1. ACER XV 240 YPBMIIPRX 10,799 ден – Neptun

2. ASUS 27″ Wide ROG SWIFT 29,999 ден – Setec

3. MSI G271 LED eSports Gaming IPS 14,590 ден – Anhoch

4. Dell AW2521HF Alienware Gaming 21,980 ден – Anhoch

5. Samsung Curved 1800R VA Panel 6,480 ден – Anhoch.