Најдобрите Black Friday зделки за гејминг столчиња и лаптопи во Македонија

Black Friday лаптопи

Black Friday еуфоријата ја зафати и Македонија, а редакцијата на gamer.mk реши да ги издвои најдобрите понуди за овој викенд, секако, оние кои се однесуваат на гејмерска опрема и додатоци. Со оглед на тоа дека овој период, заедно со Cyber Monday (за кој ќе пишуваме посебно) е најдобриот за да се подновите со гејминг опрема. Затоа, во овој Black Friday серијал го откриваме она што според нас се најдобрите зделки за гејминг опрема кои ги нудат нашите најголеми и најпознати специјализирани трговски ланци и продавници кога станува збор за гејминг мауси, тастатури, монитори, столчиња, лаптопи, слушалки и игри.

Сега нашиот фокус е насочен кон гејминг столчињата и гејмерски лаптопи. За да не дојде до забуна, во прилог ги издвојуваме најдобрите зделки (според нас), а не оние со најголем попуст, најевтини или најскапи, туку сеопфатно best buy понуди кои нашите продавници ги нудат за своите клиенти во моментов.

(Со самиот клик на секое од имињата во прилог ќе ви се отвори нов таб каде ќе добиете пристап до самиот производ.)

Најдобри Black Friday зделки за гејминг лаптопи:

1. DELL G3 15 3500 i7 59,999 ден – Neptun

2. DELL G5 5587 15.6″ 1920 x 1080, i9 89,995 ден – Neptun

3. ACER Predator Triton 89,995 ден – Neptun

4. LENOVO LEGION Y540-15IRH 71,999 ден – Setec

5. LENOVO LEGION 5 67,199 ден – Setec

Најдобри Black Friday зделки за гејмерски столчиња:

1. CRAZY SPARTAN 6,999 ден – Setec

2. CoolerMaster Caliber R1 11,519 ден – Setec

3. Arozzi Monza Black 8,990 ден – Anhoch

4. Viper G7 9,490 ден – Anhoch

5. VIPER G5 8,699 ден – Tehnomarket