Најдобрите Black Friday зделки за игри и контролери во Македонија

Black Friday контролери

Black Friday еуфоријата ја зафати и Македонија, а редакцијата на gamer.mk реши да ги издвои најдобрите понуди за овој викенд, секако, оние кои се однесуваат на гејмерска опрема и додатоци. Со оглед на тоа дека овој период, заедно со Cyber Monday (за кој ќе пишуваме посебно) е најдобриот за да се подновите со гејминг опрема. Затоа, во овој Black Friday серијал го откриваме она што според нас се најдобрите зделки за гејминг опрема кои ги нудат нашите најголеми и најпознати специјализирани трговски ланци и продавници кога станува збор за гејминг мауси, тастатури, монитори, столчиња, слушалки, лаптопи, игри и контролери.

Нашиот фокус во овој текст е насочен кон игрите и контролерите за PlayStation, Xbox, Nintendo, PC… За да не дојде до забуна, во прилог ги издвојуваме најдобрите зделки (според нас), а не оние со најголем попуст, најевтини или најскапи, туку сеопфатно best buy понуди кои нашите продавници ги нудат за своите клиенти во моментов.

(Со самиот клик на секое од имињата во прилог ќе ви се отвори нов таб каде ќе добиете пристап до самиот производ.)

Најдобри Black Friday зделки за игри:

1. PS4 Need for Speed: Hot Pursuit – Remastered 2,190 ден – Галерија

2. PS4 Watch Dogs Legion Resistance Edition 2,190 ден – Галерија

3. PS4 FIFA21 3,190 ден – Галерија

4. PS4 Ghost of Tsushima Special Edition 3,590 ден – Галерија

5. PS4 The Last Of Us Part II 2,499 ден – Tehnomarket

6. PS4 PES 2021 1,999 ден – Tehnomarket

Најдобри Black Friday зделки за контролери:

1. Steelplay MetalTech 2,090 ден – Галерија

2. NSW JOY-CON PAIR NEON PURPLE/NEON 4,990 ден – Галерија

3. Game Pad SteelSeries Nimbus+ 4,190 ден – Anhoch

4. Game Pad Logitech F310 1,790 ден – Anhoch

5. Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition PS4/PC 7,090 ден – Anhoch