OMEGA League го представи широкиот спектар на водители

omega

OMEGA League веќе започна за регионот Азија и со тоа EPIC Esports Events и WePlay го објавија широкиот спектар на водители и кастери кој ќе не водат низ сите игри од турнирот. На оваа листа се додадени и голема бројка на гости.

OMEGA League ќе биде застапена на три различни региони: Америка, Европа и Азија – со првиот почеток на средината на август, но  регионот Азија веќе започна групната фаза. Додека се упатуваме во групната фаза, ќе има голем избор на Dota 2 водители и таленти што ќе не однесат низ сето ова вклучувајки и некои од нашите омилени.

Водители

Ричард „Rich“ Камбел
Џејмс „BanKs“ Банкс
Џорин „Sheeve“ Ван Дер Хејден
Џејк ‘SirActionSlacks’ Канер

Кастери

Овен „ODPixel“
Остин „Cap“ Волш
Кајл „Kyle“ Фридман
Јоанис „Fogged“ Лукас
Брајан ‘BSJ’ Канаван
Доминик „Lacoste“ Штипиќ
Адмир „LizZard“ Салкановиќ
Ендру „Jenkins“ Џенкинс
Мира „Mira“ Ефеј
Робсон „TeaGuvnor “ Мерит
Нил „Tsunami“ Кандерија

Гости

Бенџамин „Bkop“ Копилоу
Jackек „MoFarah“ Вилијамс
Џаред „Nomad“ Бајина
Сиватебан „1437“ Сиванатапилаи
Герет „Gareth“ Бејтсон
Ендрју „Zyori“ Кембел
Шенон „Sunsfan“ од Шанфан
Троали „Synderen“ Лингхолт Нилсен
Пер Андерс „Pajkatt“ Олсон Лил
Пету „Peksu“ Ватаинен
Дарен „KillerPigeon“ Елми
Габриел „Lyrical“ Круз
Трент „TrentPax“ Мекензи

Деновиве ќе можене да видиме дека Азиската  дивизија ја започнува својата акција во групна фаза, при што започнува и во Европа од 10-ти август и Америка на 14 август. За Европа, главна атракција ќе биде имортал дивизијата, во која ќе се видат имињата на Team Secret, Team Nigma и OG,  Со таква епска низа на таленти и некои од најголемите и најдобрите екипи кои се натпреваруваат во OMEGA League во текот на целиот август, овој настан сигурно ќе ни го наполни месецот Dota 2 акција бидејки сеуште немаме одговор кога ќе биде Dota 2 International 10.