Сега можете да играте Counter-Strike 1.6 на вашиот „Browser“

Counter-Strike 1.6

За оние кои бараат некоја носталгична забава, неверојатно сега можете да играте Counter-Strike 1.6 на вашиот прелистувач потполно бесплатно. Добротворните умови зад CS-ONLINE.CLUB сега го создадоа најдоброто место за играње CS 1.6 со пријателите.

Без потребна регистрација, иконскиот терористички играч против контра-терористичка стрелачка игра на прво лице сега може да се игра едноставно од прозорецот на прелистувачот. CS-ONLINE.CLUB се одликува со сервери во Европа, Канада, САД, Азија, Индија и Бразил, заедно со низа типови на игри. За оние кои не сакаат да играат со случајни играчи, CS-ONLINE.CLUB исто така нуди изнајмување на сервери кои обезбедуваат поголема приватност и чинат пари.

Одете на CS-ONLINE.CLUB за да играте Counter-Strike 1.6 на прелистувачот.