Shadow Warrior 3: Тизер полн со шеги и крв

Shadow Warrior 3

Тизерот на Shadow Warrior 3 ветува многу лоши шеги и кофи со крв.

Тизерот на Shadow Warrior 3 кој беше најавен со пред-тизерот  „видео игрите се чудни“ сега е објавен, и негов домаќин е протагонистот за убивање на демони, Ло Ванг. Нема ин-гејм снимки, но кинематографијата ја има целата крв, демони кои умираат и лошите шеги кои би ги очекувале. Овој пат има и кука за фаќање.

Џејмс го нарече својот претходник „возбудлив стрелец на грабеж кој се занимава со своите лоши шеги со комично напреден систем на гури“ во неговото ривју на „Shadow Warrior 2“. Горч е навистина спектакуларно апсурден, дозволувајќи ви да ги пробиете непријателите со грозоморна прецизност.

Очекувајте и овој пат да остави зад себе многу голем хаос. Тизерот покажува огромно насилство, со сечење на делови од телото и дупки во торзота, иако сето тоа е нешто што веќе можете да го правите и во Shadow Warrior 2. Куката е нова, и истата е секогаш добредојдена во било која игра во која се појавува. Не постои игра која е измислена а нема корист од ваква кука.

Shadow Warrior 3 ги соочува Ло Ванг и неговиот придружник Орочи Зила со уште повеќе демони, додека се обидуваат да го уловат древниот змеј посветен кон предзивикување на апокалипса. Исто така е нивна вина што тој е надвор и посветен кон истото. За да го направите ова, ќе ви бидат потребни многу куршуми и лопати, и малку истражување.

За да видите што друго се најавува во продолжение, ќе треба да почекате да се појави гејмплеј трејлерот на 11 јули, за време на Devolver Direct.

Shadow Warrior 3 се очекува да излезе во 2021 година.