Suicide Squad, Gotham Knights и Hogwarts Legacy најверојатно нема да бидат присутни на E3 саемот

Warner Bros ќе ја има својата претставување на E3 2021 на 13 јуни. Сепак, се чини дека оваа презентација ќе биде целосно фокусирана на Back 4 Blood, така што Suicide Squad: Kill Justice League, Gotham Knights и Hogwarts Legacy веројатно нема да бидат воопшто присутни.

Gotham Knights, Suicide Squad e Hogwarts Legacy non saranno all'E3 2021 -  Naturalborngamers.it

Ова несомнено ќе разочара многу играчи кои очекуваа да видат нешто друго освен Back 4 Blood за време на настанот Warner Bros. Еве го список на настани споделени од Summer Game Fest.

 

Suicide Squad, Gotham Knights y Hogwarts Legacy probablemente no estarán  presentes en el E3 2021